Adres
ul. Saperów 5/11
84-230 Rumia
Telefon
Filip: +48 503 714 975
Karolina: +48 502 625 711
193,00 zł z VAT
288.06 zł / 100 g
Nature’s Sunshine — lider w dziedzinie chlorofilu — przedstawia najnowszą innowację: wzmocniony, sproszkowany chlorofil w pysznym, nowym smaku!
Produkowany w małych partiach i pozyskiwany w sposób zrównoważony, nasz chlorofil oferuje wyjątkową jakość, moc i świeżość, dzięki czemu możesz mieć pewność, że czerpiesz pełne korzyści z chlorofilu.
Głównym składnikiem produktu jest chlorofilina sodowo-miedziowa pozyskiwana z lucerny siewnej oraz morwy.
Struktura chemiczna chlorofiliny jest bardzo podobna do cząsteczki hemoglobiny, a podstawowa różnica to cetrum cząsteczki. W hemoglobinie to żelazo, natomiast w chlorofilinie miedź.
Składniki aktywne:
Dzienna porcja: 1 saszetka (2,25g) Ilość porcji w opakowaniu: 30 | |||
2,25 g | %RI* | Na 100g | |
Wartość energetyczna | 21 kJ/ 5 kcal | 0,3% | 933kJ / 222 kcal |
Tłuszcz | 0 g | 0% | 0 g |
Węglowodany – w tym cukry | 2,0 g 0 g | 1% 0% | 74 g 6,3g |
Błonnik | 1,3 g | 4% | 58 g |
Białko | 0 g | 0% | 2,7 g |
Sól | 0 g | 0% | 0,01g |
Inne składniki aktywne | 2,25 g | Na 100 g | |
Chlorofilina sodowo-miedziowa | 120 mg | 5333 mg | |
*RI: Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) |
Składniki:
Inulina (z ekstraktu z korzenia cykorii), substancja zageszczajaca: guma guar, naturalne aromaty (tarta limonkowa, limonka, waniliowy), regulator kwasowosci: kwas cytrynowy, chlorofilina sodowo-miedziowa, wzmacniacz smaku: kwas jabłkowy, substancja słodzaca: glikozydy stewiolowe ze stewii.
ZALECANA PORCJA DO SPOŻYCIA W CIĄGU DNIA:
Wymieszać jedną saszetkę i rozpuscić w 350 ml-470 ml zimnej wody w zależności od preferencji smakowych. Dobrze wstrzasnćc. Spozywać raz dziennie.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Ilość Jednostka miary | 5 g, 67 |
---|
Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.